Anne de Bruijnanne

Mijn naam is Anne, ik ben 21 jaar en derdejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen.
Tijdens mijn studie leer ik veel interessante dingen over de ontwikkeling van kinderen.
Gelukkig is er naast het studeren ook tijd om met kinderen in de praktijk aan de slag te gaan. Het contact met leerlingen bij A tot Z huiswerkbegeleiding is altijd erg leuk en ik haal er veel energie uit.
Als locatiecoördinator op het Groene Hart Lyceum vind ik het belangrijk dat elk kind gezien wordt. Geen kind en geen dag is hetzelfde. Ik vind het mooi als wij in kunnen spelen op de behoeften van de leerling en er op deze manier voor kunnen zorgen dat de leerling blij en tevreden de deur uit kan gaan. Ik ga dan ook met een goed gevoel naar huis!

 

 


 

Yvette Verschuuryvette

Ik ben Yvette en ik ben 23 jaar oud. Ik heb de academische Pabo afgerond en ben op dit moment bezig met mijn master ‘Kinderen met leer- en gedragsproblemen in het onderwijs’. Het leuke van werken bij A tot Z huiswerkbegeleiding vind ik het contact met middelbare scholieren. Gedurende de pabo heb ik altijd stages gelopen in het basisonderwijs, dus ik vind het leuk om nu met een andere doelgroep te werken. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen een toets of SO kunnen maken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ook ruimte is voor gezelligheid. Ik hoop dan ook dat de leerlingen hier op de M-locatie dat ook zo ervaren. Door een goede sfeer te creëren, probeer ik de leerlingen te motiveren om aan de slag te gaan met hun schoolwerk.

 


 

Elise van Wijngaardenelise

Mijn naam is Elise van Wijngaarden, ik ben 19 jaar oud en ik werk als coördinator op de Topmavo. Ik heb op het Scala College het VWO afgerond. Nu ben ik tweedejaars Kunstmatige Intelligentie student aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie vind ik het leuk om veel te sporten, muziek te maken en huiswerkbegeleiding te geven. Na een jaar begeleider te zijn geweest vind ik het nu heel leuk om coördinator te zijn van een locatie. Ik vind het belangrijk dat iedere leerling zich op zijn plek voelt en dat er een goede sfeer is tijdens de huiswerkbegeleiding. Het leukste vind ik als er een leerling vol enthousiasme naar me toe komt met een goed cijfer! Dat geeft veel voldoening.